Gott Nytt År!

Gott Nytt År mina kära bloggläsare!
Nu är det bara 5dagar kvar tills vi påbörjar IVF3, och ett gott nytt år ska vi ha, för de här året ska vi bli gravida och föda vårt efterlängtade barn! <

Jul

Julen är en jobbig högtid för oss så som för många andra barnlösa, eftersom julen är Barnens Jul! 
Och ännu ett år får vi fira den utan vårat barn och för andra året i rad i Ivf-verkstaden..
Och jag hoppas sååå mycket att nästa år sitter vi med våran lilla solstråle i livet och väntar på att tomten ska komma! 

God Jul kära bloggläsare! 

Rea

Det finns så mycket fina mammakläder på rea nu, gick in på hm's dam rea och där ligger "vanliga" kläder blandat med mammakläder, och jag kan inte låta bli att kolla på dessa fina och önskar att jag kunde passa på att klicka hem lite nu när det ändå är så billigt, till den framtida växande magen.
Men än vet vi inte resultatet av denna ivfen, vi har ju inte ens påbörjat den... 

En dröm

Jag tycker väldigt mycket om att kolla på barnvagnar och söta små babykläder och även fina inredda barnrum! Drömmer mig bort en stund om att vi förhoppningsvis också ska få handla diverse till vårat barn. 
För som det är nu så handlar vi babykläder och babysaker till vänner och syskonbarn...

Men den dagen det är våran tur att handla till vårat barn så kommer jag veta precis hur jag vill att barnrummet ska se ut och vilka märken jag vill ha på diverse babysaker, och vagn tror jag kommer utbytas med jämna mellan rum för det finns så många fina! 
Men just nu är det bara en dröm, och jag är rädd för att den drömmen kommer förbli det..

Uthämtat

Har idag hämtat ut alla mina läkemedel, och det blir en liten förändring i denna behandling (som förhoppningsvis gör att vi denna gång lyckas och får en graviditet), istället för crinone-gel som jag tidigare användt 1gång om dagen i 15dagar (fram till TD) så ska jag denna gången använda vagiatorier som man tar 3gånger om dagen och dom ska jag ta i 20dagar. 
Och eftersom dom ändrat progestron för mig så kommer jag inte att köpa babyklister som jag hade bestämt mig för att göra, utan nu hoppas vi på det här progestronet istället! 

IVF3

Pratade med kliniken idag och ska få mitt nya protokoll hemskickat, som tidigare ska vi fortsätta med puregon eftersom vi fått bra ägg med den. 
Och i vanlig ordning blir äggplocket uppskjutet till v6 istället för v5 som vi prel. bokat. Eftersom min mens blev sen så inföll det på en lördag och då får vi ta det veckan efter för dom gör inga plock på lördagar. 
Åter igen så är jag så sjukt nervös.. Hoppas för allt i världen att det är våran tur att få bli föräldrar! 

Åter

Mensen ångrade sig och jag slutade blöda lika fort som jag fick den..
Men nu så idag har den kommit åter för att stanna (tror jag). Det rinner rejält och smärtar i magen, så imorgon ringer jag IVF så vi får hemskickat vårat nya protokoll! Jag är sååå taggad, och samtidigt väldigt rädd! 

Nedräkning

Idag kom tantröd så nu börjar nedräkningen till dag21 vilket blir 2Januari och då börjar vi med IVF3vi hoppas innerligt på 3e gången gillt (ivf och inte insättning, detta blir vår 6.e insättning) och att 2014 blir vårat år! <3
Jag hoppas även att 2014 blir andra ivfares lycko år, nu är de bannimej våran/er tur!

vgentillettbarn.blogg.se

Vägen till ett barn. Efter ett flertal ivf försök, så skedde ett mirakel, vi är gravida naturligt och väntar nu vårat efterlängtade barn!

RSS 2.0