Det går undan

Nu går det verkligen undan, om 25dagar är vi nere på tvåsiffrigt! Tiden går verkligen fort nu, känns som jag inte hinner gå in i en ny vecka förens det är en ny vecka igen! 
Och nu har vårat underverk börjat puffa såpass hårt på magen att pappa och andra kan känna när de sparkas och görs andra rörelser! Lycka! 



Rörelser

Jag känner bebis högre upp nu än tidigare, till och med såpass högt upp som jag inte trodde livmodern var, men jodå, en och annan spark och rörelser har nått en bit ovanför naveln. 
Jag älskar att känna rörelserna och längtar tills jag känner dom ännu tydligare och oftare! 

V.22

Idag är vi inne i vecka 22! 
Vad tiden går fort, men vi längtar så efter vårat lilla mirakel så tiden får gärna gå fort! 
Vi är snart färdiga med inhandlandet av allting till bebis, eftersom vi försökt få barn i flera år så har jag även hunnit planera inför framtida barnet och därmed vetat ganska väl vad vi ska köpa till mini älsklingen! 
Nu när vi kommit långt i inköpen så längtar jag tills jag får bygga ihop allting och boa! 

Njuter

Nu kan jag äntligen slappna av och bara njuta! Nu vet jag till 100% att det är bebis jag känner och inte några jäkla knutna tarmar eller nått som spökar (inte för att mina tarmar någon gång känts såhär..) 
Jag är så lycklig och jag önskar alla denna lyckan! <3

RUL




Rul gick jätte bra, sådan lycka!! 
Numer går vi in i en ny vecka på tisdagar och är därför idag i v.21 <3

V.20


Halvvägs! <3

Nervös

Jag blir inte klok på mig själv.. 
Denna oron! Jag är så nervös inför rul så det är löjligt, och det som jag tror spätt på det här ännu mer är att bebis ligger oftast på högersidan, inte hela dagarna men iallafall varje dag. Nu har den inte legat på högersida på 2dygn (snart 3dygn) och jag kan inte direkt påstå att jag känt några markanta sparkar/rörelser heller... 
Det är inte roligt att vara ett nervrak, jag som så gärna ville njuta och längta till rul för det ska ju vara roligt! 

V.19



Snart halvvägs! 
Och varje vecka blir jag lika stolt över att vi lyckats ta oss till ytterligare en vecka! 
Nu är det ca. 1vecka kvar till Rul och efter det så har jag lovat mig själv att bara slappna av och njuta, för ibland så får man lite dumma tankar..
Det här är en dröm jag aldrig trodde att vi skulle få uppleva! 

vgentillettbarn.blogg.se

Vägen till ett barn. Efter ett flertal ivf försök, så skedde ett mirakel, vi är gravida naturligt och väntar nu vårat efterlängtade barn!

RSS 2.0