Rd13

Ruvardag 13 och ytterligare ett negativt test som sedan ledde till mens.. FAN, ännu ett misslyckande, känner mig misslyckad som kvinna, sambo och flickvän, att inte kunna sätta VÅRAT barn till världen!
Men nu tar vi nya tag, nu blir det ett lååååångt uppehåll för vi är nu preliminärbokade för äggplock v.35, och inför IVF2 så ska vi köra med akupunktur. Så nu säger jag hejdå till bloggen ett tag framöver!

Rd12

Då var vi inne på ruvardag12 och 3dagar kvar till testdagen..
Har tjuvtestat sedan dag10 och de har blivit tokblankt varenda dag, men vad förväntade jag mig egentligen?..
Förra FET så fick jag mens dag10 och FET1 och ET så fick jag mens dag 13, så klarar jag mig blodfritt imorgon så kanske jag vågar börja hoppas på att jag bara helt enkelt testat för tidigt.

Rd9

Nu börjar den nervösa och "kritiska" perioden, för att från och med idag så kan tantröd komma vilken dag som helst.. Tur jag har mycket att göra dom närmsta dagarna, men de kommer nog ändå bli en hel del toa besök för att dubbelkolla så inget blod har kommit.

Ruvardag 6-8

ruvardag 6 så började jag få jätte vag molvärk och främst på kvällen til och från, även vallningarna började på dag6. Ruvardag 7 så började jag känna mig svullen över magen, trött och alla symtom från dag6 till idag dag8 har hängt kvar. Jag har fortfarande två olika sorters flytningar och tycker fortfarande det känns jätte konstigt, har vattniga genomskinliga flytningar och vita lotions flytningar, har försökt hitta någon förklaring till varför man har båda samtidigt men ingen lycka där inte.. Jag analyserar och försöker gripa efter halmstrån lite just nu känns det som.. Men jag kan trots det ändå inte få något svar om de gått vägen eller ej, det återstår att se.. Jag står även mellan valet att tjuvtesta eller inte, jag vill så gärna men samtidigt så vill jag inte behöva bli ledsen två gånger om jag får minus på tjuvtestet och sedan kommer mensen, men å andra sidan så kan jag ju förbereda mig på att det kanske inte gick vägen eller att det bara var för tidigt för att testa. För att ha sådan tur att faktiskt vara gravid att detta lilla embryo klamrade sig fast och skulle visa sig på ett tjvuvtest, det har jag bara inte..
 
Sammanfattat har jag dessa symtom nu,
 
-Ömma bröst,
-Ömma/känsliga bröstvårtor
-Vita flytningar
-Vattniga flytningar
-Svullen
-Vallningar
-Trött
-Svag molvärk på kvällarna till och från

Ruvardag 4-5

Har inte några direkta symtom som jag bara kan relatera till det positiva, igår på RD4 så började brösten ömma mer och även bröstvårtorna blev ömma/känsliga,
jag har 2olika sorters flytningar, mycket vita och genomskinligt vattniga, vilket jag tycker känns jätte konstigt och förstår inte varför jag har det så, har aldrig varit med om det innan...
RD5, idag så är brösten ännu mer ömma och bröstvårtorna lika så, flytningarna har fortsatt på samma sätt som igår.

Så egentligen har jag väl bara dessa 2symtom, är lite extra känslig nu ioförsig, börjar gråta bara jag pratar om ivf eller tänker på det men det beror nog mer på rädsla inför ett nytt äggplock än att jag ska kunna se det som symtom så vi hoppar över de tills vi vet..

'Jag hoppas du lilla ärta finns kvar där inne och kravlat dig fast ordentligt!' <3

(Mobilbloggar, snyggar till inläggen framöver)

Ruvardag 2-3

Idag är jag redan på inne ruvardag3, som jag nämnt vid tidigare ruvningar så går tiden så fort men ändå så långsamt.. Har fullt upp nästan varenda dag under dessa 2ruvningsveckor vilket är skönt för då hinner jag inte tänka och fundera så mycket..
Igår på Rd2 så började dom vita flytningarna komma igen, vilket inte har varit positivt för mig tidigare så jag kollade upp varför man får vita flytningar och det får man för att progestronet höjs och det indikerar på att ägglossning har skett, det är vanligt att man får dessa flytningar när man är gravid och dom kallas "creamy", så gravid eller ej men dom flytningarna besöker mig varenda ruvning. Fick även lätt molvärk igår och idag har brösten börja ömma jätte svagt och även lätt molvärk idag. Kommer inte att skriva in detta i en symtom lista just nu då det känns som det är alldeles förtidigt för att känna något(?), skulle nu våran lilla ärta visa sig ha fäst så kommer jag nog att överväga att skriva in det som symtom..

Ruvar

Igår var det dags för insättning, dom tinade upp två sista men bara en överlevde och nu bär jag på den sista i skörden <3 Och hoppas nu på att det är sista ruvningen!
Är då idag på ruvardag1 och det är ju som sagt nästan omöjligt att känna något redan nu så jag kommer uppdatera mer när det går, tittar tillbaka och ser att kring RD3 så brukar jag börja känna lite förändring..
 

Ägglossning FET3

Då kör vi igen, ägglossning igår.
Exakt samma dag som förra månaden precis som jag fick mens på exakt samma dag förra gången inför fet2, och därmed blir insättning på samma dag som förra gången också! Men denna gången hoppas vi på tur<3
2små eskimåer finns i frysen och väntar på oss och jag hoppas för allt i världen att en utav dom är vårat lilla guldägg och vill stanna hos oss<3

vgentillettbarn.blogg.se

Vägen till ett barn. Efter ett flertal ivf försök, så skedde ett mirakel, vi är gravida naturligt och väntar nu vårat efterlängtade barn!

RSS 2.0