Testdags

Då var dagen kommen när de är dags att börja testa med Äl-tester, ingen glad gubbe idag, men känner och tror att den är på gång, när jag tog ut testet ur cb "hylsan" så var teststrecket väldigt starkt, men inte lika starkt som kontroll. Men snart så hoppas jag att de blir starkare :-). Ska verkligen bli så spännande att göra ostimulerat fet!

Äntligen!

Nu har äntligen tant röd bestämt sig för att komma på besök, igår morse!
Så nu räknar vi ner till dag11 för från och med då ska vi börja med äl-tester och hålla utkik efter omslag! 
 
Om ca2veckor kommer jag ruva på en liten ärta igen! Åh, vad jag hoppas att den vill bosätta sig och titta ut om 9månader! 

Väntan.

Snart är det dags för att börja räkna ner dagarna till att börja med ägglossningstickor för att sedan ringa kliniken vid omslag och få göra vårat fet.
Går just nu och väntar in mensen, den är beräknad att komma imorgon, men om jag känner min kropp rätt så har den inga planer på att hälsa på imorgon..
Jag får mer eller mindre alltid pms bröst, smärtor i magen, humörsvängningar och ett porigt ansikte dagarna innan mens. Nu känner jag inte av något förutom att de ploppat upp lite skit i ansiktet.. Insättning är bokad till v5, vill inte vara med om att behöva skjuta upp denna insättning precis som förra. Så snälla tant röd, du får gärna hälsa på!

Konstig känsla det där med att längta efter mensen, i vanliga fall så brukar de bli tårar när den dyker upp.

Har inte så höga förväntningar på vårat ostimulerade fet, bättre att bli glad om liten valt att stanna än att bryta ihop som förra gången! Det jag ser som positivt med ostimulerat är att denna gången kan inga hormoner och symtom luras för denna gången är jag helt fri från tillsatta hormoner! Och vad jag förstått så om jag får ett fryst som inte tappat några celler så är det ett piggt ägg och har då goda chanser att fästa!
Oj så nervös jag kommer att vara inför resultat av hur många ägg dom behövt tina upp och hur många celler den jag får har!!

vgentillettbarn.blogg.se

Vägen till ett barn. Efter ett flertal ivf försök, så skedde ett mirakel, vi är gravida naturligt och väntar nu vårat efterlängtade barn!

RSS 2.0