Allt klart.

Nu är allting förberett inför ivf2, var på Apoteket igår och hämtade ut alla läkemedel, kändes precis som förra gången som om jag köpt allt som går på Apoteket med den stora fullpackade påsen man kommer ut därifrån med..
Ska på akupunktur idag också för att börja stimulera inför nästa försök och nu är det även dags att börja dra ner på kaffet och dricka rött te istället. Mer än så här kan jag inte göra, det är förvisso en månad kvar innan jag ens ska börja med nässpray men det känns bra att ha allting klart innan. Och nu känns det verkligen att de börjat närma sig!

Flyt

Denna mensen kom på dag28, undra om mitt flyt kommer fortsätta så nästa infaller på dag28 också, för det betyder isåfall att vi får äggplock v.35!

Även om det bara handlar om 1vecka det blir uppskjutet så känns det, man mer eller mindre räknar dagar när man är inne i den här ivf svängen..

Men jag har faktiskt inte räknat ut vad som är bäst ur arbetssynpunkt v.35 eller v.36.. Men ändå hoppas jag på att det blir v35 oavsett, varje vecka räknas!
Eftersom vi valt att vara anonyma i detta och inte öppna för våran omgivning så är det ingen på varken mitt eller sambons jobb som vet något, när det krockar med tider för mig så försöker jag byta dom passen med kollegor eller i värsta fall sjukskrivning (peppar, peppar, hittills har jag aldrig behövt sjukskriva mig). Sambon däremot som
har ett sådant jobb att han inte kan byta arbetspass får säga bortförklaringar varenda gång han ska med till kliniken.. Som tur är så behöver han inte vara med på allting, även om jag ibland hade velat ha med honom på allt som tillhör denna resan, men sånt får man ta!

Tankar inför IVF2

Idag pratade jag med kliniken för att få mitt nya behandlingsprotokoll,
äggplock är beräknad till v35, men det hänger på att min mens kommer exakt på dag28 och det vet jag att den inte kommer göra därför blir äggplock v36.
Behandlingen ser likadan ut som föregående, ända skillnaden är att dom sänkt enheten på puregonen för att jag inte ska få lika många ägg som sist (ca.30st).
 
 
Det här blir vårat 5e försök, helt otroligt FEMTE FÖRSÖK! Jag vet inte vad jag ska känna eller tycka om det, vi kämpar och kämpar och jag ser inget slut.. 
Vi har alltså hitills genomfört fyra misslyckade insättningar, fyra försök med förhoppningar och glädje! 
Fyra försök med gråt och sorg! 
Jag vet inte hur många försök jag kommer orka med, kanske blir detta vårat sista, kanske inte.. 
Kanske förblir vi barnlösa, kanske inte.
Kanske blir vi lyckliga föräldrar åt vårat biologiska barn, kanske inte.
Möjligheterna att bli förälder är ju flera än att bara bära sitt biologiska barn..

vgentillettbarn.blogg.se

Vägen till ett barn. Efter ett flertal ivf försök, så skedde ett mirakel, vi är gravida naturligt och väntar nu vårat efterlängtade barn!

RSS 2.0