Alternativ.

Jag kollar inte sådär jätte mycket på olika alternativ man kan prova inför ivf3,
kan ju bero på att jag redan provat en del och är redan medveten om en del.
Självklart har vi omöjligt kunnat prova allt, men vi har gjort det som känns okej att göra.
Men nu har jag faktiskt snubblat över något som kallas Baby klister, är det någon av mina läsare som har erfarenhet utav det eller hört talas om det?
Det är ett danskt homeopatiskt läkemedel som används av flera kliniker i danmark vid ivf och är även populärt i norge! Det heter Fructus Femina, läkemedlet ska göra så att ägget lättare fästare i livmoderväggen, då den blir lite tjockare och lite gosigare för ägget att fästa i! Man ska ta 3x10 droppar om dagen från 1vecka innan ET och igenom hela första trimestern.
Jag har verkligen sökt jätte mycket information angående detta och hittar ingenting som kan tyda på att det på något sätt ska vara skadligt, och självklart är det som med allt annat, en del har blivit gravida när dom användt läkemedlet och en del inte.
Det jag funderar på är om inte fructus femina och progestronet ger lite samma effekt, för isåfall skulle de bli att man lägger kaka på kaka.
Men jag ska ta en rejäl funderare på det här, jag vill ändå känna att jag provat allt som känns okej att prova under våra ivfer och det här blir vårat sista försök på ett bra tag..

D-vitamin

Det är svårt att låta bli att leta efter information som kan hjälpa till vid barnlöshet, och framförallt nu när vi endast har ett gratis försök kvar! 
Jag har hittat många studier och information som tyder på att D-vitamin är jätte viktigt vid barnlöshet då det är många som har brist på det utan att ens veta om det! Man kan "överdosera" intaget av D-vitamin ganska kraftigt utan att det är skadligt! 
Som sagt det finns många forskningsstudier kring D-vitamin, och därför har jag valt att prova detta! 
Om ni är intresserade av detta så är det bara att söka så kommer ni få fram massor av information! 

Nya metoder

Det har uppmärksammats på nyheterna igår och idag i TV4 Nyhetsmorgon om ny metod för IVF, där man filmar/tar kort på embryonas utveckling i värmeskåpen, på så sätt slipper dom ta ur dom flera gånger för att kolla på utvecklingen och stör dom då inte heller! Dom kan även hitta avvikelser som dom inte annars hade sätt och vet då om de kan bli ett barn eller inte! 

Det värmer i hjärtat när man får höra om nya metoder som ökar möjligheten för oss i IVF svängen att bli gravida, och inte minst när det uppmärksammas i media! 
Jag kan annars uppleva att det är mycket "hysch, hysch", men vi är väldigt måååånga som har problem med fertilitet och det blir ett utanförskap för en del, så de är även bra att det uppmärksammas av den anledningen! 

Ivf3

Har pratat med kliniken nu och planerat in ny behandling, det är fullt innan jul så som det ser ut nu börjar jag med spray på nyårsafton och äggplock blir då v5. 

Kommer att ta en paus ifrån bloggen fram tills dess då detta tagit väldigt hårt på mig den här gången..

Över.

FET4 är över, det blev ingen insättning i lördags då våran lilla frysis inte överlevde upptiningen. 
Skulle bli uppringd av läkarn idag vilket jag såklart inte blivit! Så imorgon blir det till att ringa dom, mår inte alls speciellt bra nu och frågan om när vi kan få påbörja våran sista IVF behandling snurrar i huvudet. 
Vill inte ha någon paus, vill hoppa upp på hästen och försöka igen, bara kämpa på! Det skulle vara en liten glädje i det hela om vi fick påbörja IVF3 redan nu! 

vgentillettbarn.blogg.se

Vägen till ett barn. Efter ett flertal ivf försök, så skedde ett mirakel, vi är gravida naturligt och väntar nu vårat efterlängtade barn!

RSS 2.0