I väntan..

Nu väntar vi spänt och glatt till lördag, tog ett test imorse igen bara för att se så jag inte får utslag flera dagar i rad, litar inte helt 100% till dom digitala, samtidigt som de är väldigt skönt att inte behöva analysera strecken (fastän man dubbelkollar strecken också såklart). 
Och jag har sett att ni är ett par stycken som följer bloggen dagligen eller kikar in då och då, eller rättare sagt ni är väldigt många och det tycker jag är jätte roligt! 
Ännu roligare hade det varit om ni vill lämna ett litet avtryck och om ni vill berätta om er själva, kanske är ni i samma situation som oss (ivf), eller nyfikna eller någon helt annan anledning. :)

CD13

Inte helt oväntat fick jag omslag på ägglossningsstickan idag, den där glada gubben smittar av sig, stod med ett stort leende när jag såg den!
Och det betyder att insättning blir på lördag, det kommer vara väldigt nervösa timmar på morgonen tills de att vi vet om den överlevt upptining eller inte. 





Akupunktur

Jag kom på att jag inte skrivit angående om jag valt att göra akupunktur eller inte inför denna insättning. 
Jag bestämde mig för att endast låta pergon och kroppen sköta allt själv utan någon hjälp (aku.). 
Skulle däremot denna insättning som alla 5tidigare leda till mens så kommer jag köra på med akupunktur inför IVF3. 
Men vi hoppas på 6e gången gillt, att vårat lilla guldägg ligger i frysen och väntar! 

Omslag snart

Som det ser ut just nu så gissar jag på omslag imorgon eller i övermorgon, för idag CD12 så var testet så här starkt (se nedan på bild). Det var nästan så jag började fundera på om de inte var fel på detta cb som hänt mig innan då vi gjorde FET2, men jag jämförde bilderna och det är inte riktigt så starkt än, men de blir nog iallafall en tidigare äl än jag brukar ha. 



CD11

Imorgon är jag på CD12 och då är det dags för att börja leta efter ÄL, om den tänkt vara "punktlig" kommer den CD16, men eftersom jag ätit pergo då vi ska göra stimulerat FET så kan den komma tidigare eller senare. 

Mens

I fredags kväll kom äntligen mensen! Alltså inföll det på dag30 precis som jag och kliniken "chansade" på att den skulle komma! På tisdag är det alltså dags att börja med Pergo! :-)

Dag28

Mensen behagar sig att inte vara punktlig.. Det är väl typiskt när man vill sätta igång och få gjort sin insättning helst igår.
Men som tur är har jag och kliniken valt att räkna min cykel på 30dagar eftersom den är något oregelbunden. Så nu längtar vi och hoppas den sätter igång snarast :). 

Och jag grubblar fortfarande över akupunkturen, om jag ska gå på de så gör jag de bara någon gång innan insättning och om det går även samma dag, kanske borde jag rådfråga min akupunktör, men det får bli efter tant röd kommit då slår jag nog en pling och hör med henne! 
För er som undrar så går/gick jag på akupunktur hos en sjukgymnast, då det känns säkrast. Det finns så mycket oseriöst och jag vill veta att personen jag går hos är utbildad och vet vad hon/han gör!

14 dagar

Om mensen bestämmer sig för att vara ovanligt punktlig (vilket den varit hyfsat efter mina akupunktur behandlingar) så kommer den om 14dagar, och på CD5 börjar jag med pergo, så nu närmar det sig äntligen! :-)

Jag funderar fortfarande fram och tillbaka angående akupunturen, men nu ligger funderingen mestadels om jag endast ska boka in ett besök samma dag före insättningen.. Jag har ett par dagar kvar att fundera så vi får väl se vad jag beslutar mig för.

vgentillettbarn.blogg.se

Vägen till ett barn. Efter ett flertal ivf försök, så skedde ett mirakel, vi är gravida naturligt och väntar nu vårat efterlängtade barn!

RSS 2.0