Obalans

Min kropp är helt ur balans, den lever sitt egna liv nu efter sista försöket vi gjorde. Jag räknade med att kanske få ägglossning denna månaden om jag hade tur (känns korkat att tro att vi ens skulle lyckas på egen väg när de aldrig gått tidigare och inte ens med ivf hittills, men vad gör man inte..).
Och mellan dag 14-18 har jag haft väldigt mycket värk i magen och bara väntat på att ägglossningssekretet ska komma så jag vet om det är ägglossning på gång eller om min värk bara "luras", men så på dag19 fick jag en klump sekret och trodde att ägglossningen var väldigt sen! Fick efter det inget mer sekret fören på dag21 då jag fick en slemmig blodstrimma (ursäkta detaljer) på pappret efter jag kissat och fick panik för att 2dagar tidigare trodde jag mig ha haft ägglossning och nu kommer mensen 1vecka för tidigt? 
Blödningen höll upp ett par timmar och jag fick sedan en liiten brun flytning i trosskyddet jag hade satt på mig och nu ekar det tomt på blod igen.. 
Fast jag kan även tillägga att jag haft molvärk under dagen då jag fick blödningen och även efteråt..
Min kropp är som sagt helt ur balans, och jag blir så orolig så fort något inte är som det ska, men slutsatsen av detta är väl egentligen att min kropp återhämtar sig efter ivfen så förhoppnings får jag en vanlig cykel nästa månad och kan börja slappna av.. Och jag får väl se när mensen tänkt dyka upp för just nu känns det som att den komma precis när som helst.. 

vgentillettbarn.blogg.se

Vägen till ett barn. Efter ett flertal ivf försök, så skedde ett mirakel, vi är gravida naturligt och väntar nu vårat efterlängtade barn!

RSS 2.0