Ul

Idag har vi varit och gjort ul, och vi fick så vårat lilla mirakel som är 9v (8+5) gammalt <3



Ofattbart.

2dagar senare och 3 g-test senare, jag kan fortfarande inte förstå att det är sant! Försöker intala mig själv att det faktiskt är så, och när symtomen visar sig intalar jag mig att det beror på mini och inget annat.. 
Vi ska till bm på måndag för inskrivning, och torsdag är det vul, efter de två besöken (framför allt vul) så måste jag ju börja känna att det här är på riktigt! 

Mirakel Sker!

Jag har velat fram och tillbaka ifall jag ska skriva detta inlägget eller inte..
Men det är min blogg och den är till för mig, kan jag sedan hjälpa andra genom min blogg är jag jätte glad för det, och det kommer aldrig att bli min mening med att sticka någon på tårna..


Efter alla dessa år då vi försökt få barn men inte lyckats, fått äta pergotime under ett år för att sedan slussas vidare till ivf där vi genomfört 3IVF och 3FET, alla misslyckades! 
Så tog vi en paus för att spara ihop pengar till nya försök till hösten. 
Så blev min mens 9dagar sen, och jag hade inget gravtest hemma så jag testade med ett clearblue ägglossningtest, och enligt den hade jag ägglossning, så min kropp är antingen helt ur balans eller så tyder de på något annat, så jag köpte mig ett gravtest, och provade, direkt kom det där plusset upp som jag aldrig trodde jag skulle få se! 
Jag flög ner på golvet och börja storgråta, jag visste inte vad jag skulle tro! 

Ett Mirakel, har skett! 
Vi har efter allt vi gått igenom blivit gravida naturligt!! 

Det är sådant man tror att man bara ska få läsa om andra.. 
Men våran dag kom, och det gör eran också!! 



vgentillettbarn.blogg.se

Vägen till ett barn. Efter ett flertal ivf försök, så skedde ett mirakel, vi är gravida naturligt och väntar nu vårat efterlängtade barn!

RSS 2.0