14 dagar

Om mensen bestämmer sig för att vara ovanligt punktlig (vilket den varit hyfsat efter mina akupunktur behandlingar) så kommer den om 14dagar, och på CD5 börjar jag med pergo, så nu närmar det sig äntligen! :-)

Jag funderar fortfarande fram och tillbaka angående akupunturen, men nu ligger funderingen mestadels om jag endast ska boka in ett besök samma dag före insättningen.. Jag har ett par dagar kvar att fundera så vi får väl se vad jag beslutar mig för.


Kommentarer
Malin

Hej! Tänkta bara höra om du har gjort akupunktur förut vid ett ivf? Ska göra ett FET om ca 3 veckor och funderar på om man ska prova det... har aldrig gjort det förut... Funderar på hur många behandlingar man behöver göra.. har fått tag på ett stället som gör akupunktur men det kostar 550 kr per timme... =S Hiskligt att det ska vara så dyrt för att få en mini.. =)

2013-10-03 @ 17:27:40
URL: http://vntarlngtar.blogg.se
Malin igen. =)

Sorry! Behövde ju bara bläddra lite längre ner i din blogg och såg att du har provat nålar förut! =/ Beklagar att det inte gick bra... =( Usch livet är så jädrans orättvist!! Styrke kramar!

2013-10-03 @ 17:30:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

vgentillettbarn.blogg.se

Vägen till ett barn. Efter ett flertal ivf försök, så skedde ett mirakel, vi är gravida naturligt och väntar nu vårat efterlängtade barn!

RSS 2.0